080 23 23
Hiša 14A Classic
Izberite osnovni tip hiše EVO:
Izbrali ste: Hiša EVO 14A Classic
Hiša s tradicionalno dvokapno streho v velikosti 140 m2 se dobro umešča v različna okolja. Ponuja optimalno bivanje 4-članske družine, saj razporeditev prostorov v pritličju in nadstropju omogoča funkcionalno preživljanje časa.

Hiša je energijsko varčna, narejena iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Konstrukcijsko izolativni sistem skupaj z lesenimi okni predvideva nizkoenergijske lastnosti hiše.


pritličje
nadstropje
Tloris pritličja
Tloris nadstropja

Razporeditev prostorov

Pritličje: Razporeditev prostorov v pritličju obsega bivalni del s kuhinjo in jedilnico, kjer se prehaja na sončno teraso. Spodaj so tudi kabinet, sanitarije, soba za tehniko, pod stopniščem pa še shramba.
Nadstropje: Zgoraj so dve večji sobi in spalnica za starše z garderobno nišo. Dostop do večje kopalnice je predviden iz skupnega hodnika.

Zunanjost hiše oblikujte po lastnih željah. Izbor dekorativnih in funkcionalnih dodatkov hišo predstavi v povsem unikatni obliki. Nekateri dodatki lahko hišo dopolnijo tudi naknadno.


Naš predlog: beli fasadi smo dodali leseno fasado v predelu terase, ki deluje toplo.


Cena:
90.200,00 EUR
z ddv, brez dodatkov
OSNOVNI PODATKI:

Neto kvadratura: 140,11 m2
Zunanje dimenzije: 11,5m × 7,9m
Kolenčni zid: 120 cm
Naklon strehe: 40°
Število sob: 4

Energijski razred: nizkoenergijska hiša
Naročite izris in neobvezno ponudbo:
Izbrali ste model: Hiša EVO 14A Classic
Vas zanima več o vaši izbrani hiši? Na podlagi vašega povpraševanja vam bomo pripravili ugodno cenovno ponudbo za izgradnjo.
Vse informacije bomo poslali na vaš e-naslov. Za več informacij o izbrani hiši se lahko posvetujete tudi z našimi strokovnimi svetovalci.
1. Dodatki za hiše EVO
Pergole
Povečanje etažeNadstrešek za avte
Oblikovanje fasad
Vhodni nadstrešek
2. * Ali že imate parcelo za gradnjo?
Da
Intenzivno iščemo
Ne
3. Kontaktni podatki:
Ime:
* Elektronski naslov:
* Kraj bivanja:
* Telefon:
4. Vaše sporočilo:
Prijava na e-novice
* Cena velja za zunaj gotovo hišo. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo za želeno fazo gradnje.
** Navedena cena je informativne narave in velja za nakup in dobavo montažne hiše na področju Republike Slovenije. Cena je brez DDV in dodatkov.
** Prices quoted are for information purposes only and valid for purchase and supply of prefabricated houses in Slovenia. VAT and additional options are not encluded.