080 23 23
Hiša 14A Cube
Izberite osnovni tip hiše EVO:
Izbrali ste: Hiša EVO 14A Cube
Moderna lesena hiša z ravno streho v velikosti 140 m2 je posebna in se odlično umešča v mestno okolje ali drugje. Ravna streha omogoča optimalno bivanje v polnih etažah za štiri ali več člansko družino. Razporeditev prostorov v pritličju in nadstropju omogoča funkcionalen izkoristek prostora.

Energijsko varčna hiša, ki je bivanju prijazna, je narejena iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Konstrukcijsko izolativni sistem z lesenimi okni zagotavljajo optimalne nizkoenergijske lastnosti hiše, ki jih iščete.


pritličje
nadstropje
Tloris pritličja
Tloris nadstropja

Razporeditev prostorov

Pritličje: Bivalni del obsega kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor s prehodi na teraso. Spodaj so še manjši kabinet, wc, tehnična soba in shramba.
Nadstropje: Zgoraj so spalnica za starše z garderobno nišo in dve večji sobi. Iz skupnega hodnika dostopate do prostorne kopalnice. S funkcionalnimi dodatki si lahko povečate bivalne površine.

Zunanjost hiše
oblikujte po lastnih željah. Izbor dekorativnih in funkcionalnih dodatkov sodobni hiši prida individualen videz. Nekateri dodatki lahko hišo dopolnijo tudi naknadno.

Naš predlog: hiši smo dodali sodobno izvedbo balkona in kubus ob strani, del fasade pa oblekli v macesnov les

Cena:
89.700,00 EUR
z ddv, brez dodatkov
OSNOVNI PODATKI

Neto kvadratura: 140,11 m2
Zunanje dimenzije: 11,5m × 7,9m
Naklon strehe: ravna streha
Etažnost: pritličje in nadstropje
Število sob: 4
 
Energijski razred: nizkoenergijska hiša
Naročite izris in neobvezno ponudbo:
Izbrali ste model: Hiša EVO 14A Cube
Vas zanima več o vaši izbrani hiši? Na podlagi vašega povpraševanja vam bomo pripravili ugodno cenovno ponudbo za izgradnjo.
Vse informacije bomo poslali na vaš e-naslov. Za več informacij o izbrani hiši se lahko posvetujete tudi z našimi strokovnimi svetovalci.
1. Dodatki za hiše EVO
Pergole
Povečanje etažeNadstrešek za avte
Oblikovanje fasad
Vhodni nadstrešek
2. * Ali že imate parcelo za gradnjo?
Da
Intenzivno iščemo
Ne
3. Kontaktni podatki:
Ime:
* Elektronski naslov:
* Kraj bivanja:
* Telefon:
4. Vaše sporočilo:
Prijava na e-novice
* Cena velja za zunaj gotovo hišo. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo za želeno fazo gradnje.
** Navedena cena je informativne narave in velja za nakup in dobavo montažne hiše na področju Republike Slovenije. Cena je brez DDV in dodatkov.
** Prices quoted are for information purposes only and valid for purchase and supply of prefabricated houses in Slovenia. VAT and additional options are not encluded.