080 23 23
Hiša 14C Cube
Izberite osnovni tip hiše EVO:
Izbrali ste: Hiša EVO 14C Cube
Montažna hiša s 140 m2 bivalnih površin in z ravno streho je zanimiva za postavitev v urbano okolje. Ravna streha omogoča optimalen izkoristek bivalnega prostora tudi v nadstropju. Hiša je priporočljiva za bivanje štiri ali veččlanske družine. Razporeditev prostorov v hiši je zasnovana premišljeno funkcionalno.

Energijsko varčna hiša je izdelana iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Konstrukcijsko izolativni sistem z lesenimi okni zagotavlja nizkoenergijske lastnosti hiše.


pritličje
nadstropje
Tloris pritličja Tloris nadstropja

Razporeditev prostorov


Pritličje: prostoren bivalni del hiše obsega dnevno sobo, kuhinjo in jedilni kot. Omogoča tudi prehod na teraso. Tu so še kabinet in manjša kopalnica s prehodom v utility. Garderoba je umeščena pod stopnice, prek katerih se iz bivalnega dela vstopa v nadstropje. 

Nadstropje: v nadstropju hiše je večja soba s prehodno garderobo za vstop v utility ter naprej v večjo kopalnico. Dodatni dve sobi imata vhod v kopalnico iz skupnega hodnika. S funkcionalni dodatki lahko pridobite dodatne bivalne površine v nadstropju hiše.

Zunanjost hiše oblikujte po lastnih željah. Izberite dekorativne in/ali funkcionalne dodatke s katerimi oblikujete individualen videz hiše. Nekateri dodatki lahko hišo dopolnijo tudi naknadno.

Naš predlog: hiši smo v nadstropju dodali kubus in balkon, spodaj pa pergolo in macesnov opaž. Hiša ima tudi nadstrešek nad vhodom in carport.

Cena:
96.300,00 EUR
z ddv, brez dodatkov
OSNOVNI PODATKI

Neto kvadratura: 142,88 m2
Zunanje dimenzije: 11,5m x 7,9m
Naklon strehe: ravna streha
Etaže: pritličje in nadstropje
Število sob: 4

Energijski razred: nizkoenergijska hiša
Naročite izris in neobvezno ponudbo:
Izbrali ste model: Hiša EVO 14C Cube
Vas zanima več o vaši izbrani hiši? Na podlagi vašega povpraševanja vam bomo pripravili ugodno cenovno ponudbo za izgradnjo.
Vse informacije bomo poslali na vaš e-naslov. Za več informacij o izbrani hiši se lahko posvetujete tudi z našimi strokovnimi svetovalci.
1. Dodatki za hiše EVO
Pergole
Povečanje etažeNadstrešek za avte
Oblikovanje fasad
Vhodni nadstrešek
2. * Ali že imate parcelo za gradnjo?
Da
Intenzivno iščemo
Ne
3. Kontaktni podatki:
Ime:
* Elektronski naslov:
* Kraj bivanja:
* Telefon:
4. Vaše sporočilo:
Prijava na e-novice
* Cena velja za zunaj gotovo hišo. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo za želeno fazo gradnje.
** Navedena cena je informativne narave in velja za nakup in dobavo montažne hiše na področju Republike Slovenije. Cena je brez DDV in dodatkov.
** Prices quoted are for information purposes only and valid for purchase and supply of prefabricated houses in Slovenia. VAT and additional options are not encluded.